Bed & Breakfast de Imme in de Weerribben

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie B&B de ImmeZoekt u een bijzondere groepsaccommodatie voor een familie-, vriendenweekend of een enig ander uitje? Bed & Breakfast de Imme ligt op een toplocatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel. Omringd door echte stilte, donkere nachten, veel water en een overweldigende natuur. Hier vindt u een ruim en comfortabel verblijf met veel voorzieningen en privacy. 

Groepsaccommodatie B&B de ImmeHuur van de groepsaccommodatie omvat gebruik van:
achterhuis (2 kamers)
zolderétage
badkamer 1
badkamer 2
ontbijt- en verblijfruimte
Compleet uitgeruste keuken
Tuin met diverse terrassen en zitjes

Er zijn vele inbegrepen voorzieningen. O.a. een heerlijk ontbijt van biologische ingrediënten. Als extra faciliteit kan een lunchpakket en een tweegangen maaltijd verzorgd worden en is het mogelijk fietsen, kajakken, Canadese kano en een fluisterboot te huren. 

Tarieven groepsaccommodatie

RESERVEER

Natuur
Wandel-, fiets- en vaarroutes liggen voor u klaar om het Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. Ander natuurschoon in de omgeving zijn het natuurgebied de Rottige Meente, De Woldberg en de Eese, de Havelterberg en iets verderop het Drents-Friese Wold.

Cultureel erfgoed
Op fietsafstand vindt u onder andere de pittoreske dorpjes Giethoorn, Blokzijl en Dwarsgracht, het bij de inpoldering van de Noordoostpolder tevoorschijn gekomen en gerestaureerde dorp Schokland en het monumentale Waterloopbos waar oude schaalmodellen van ruim dertig grote (inter)nationale waterwerken verborgen liggen in de natuur. Met andere woorden. Ook op het gebied van cultureel erfgoed kunt u hier volop genieten.  

Wij wonen in een vaardorp
Komt u met de auto? U zult ervaren hoe het vroeger was om in deze streek te leven. Vanaf een voor u gereserveerde parkeerplaats in Kalenberg halen wij u op met de boot en varen 10 minuten door het prachtige natuurgebied richting B&B de Imme! De aanwezige fietsen kunt u gebruiken voor vervoer naar de omliggende dorpjes Ossenzijl en Kalenberg. Wandelaars en fietsers bereiken B&B de Imme via het pad langs de Kalenbergergracht. Voor boten is een aanlegplaats aanwezig.

Groepsaccommodatie B&b de Imme