Bed & Breakfast de Imme in de Weerribben

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie B&B de ImmeZoekt u een bijzondere groepsaccommodatie voor een familie-, vriendenweekend of een enig ander uitje? Bed & Breakfast de Imme ligt op een toplocatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel. Omringd door echte stilte, donkere nachten, veel water en een overweldigende natuur. Hier vindt u een ruim en comfortabel verblijf met veel voorzieningen en privacy. 

De huur van de groepsaccommodatie (2-8 personen) omvat het gebruik van:

Groepsaccommodatie B&B de Imme


TARIEVEN
RESERVEER

ZOVEEL SCHOON HIER TE ERVAREN
Wandel-, fiets- en vaarroutes liggen voor u klaar om het Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. Ander natuurschoon in de omgeving zijn het natuurgebied de Rottige Meente, De Woldberg en de Eese, de Havelterberg en iets verderop het Drents-Friese Wold. 

Op fietsafstand vindt u onder andere de pittoreske dorpjes Giethoorn, Blokzijl en Dwarsgracht, het bij de inpoldering van de Noordoostpolder tevoorschijn gekomen en gerestaureerde dorp Schokland en het monumentale Waterloopbos waar oude schaalmodellen van ruim dertig grote (inter)nationale waterwerken verborgen liggen in de natuur. Met andere woorden. Ook op het gebied van cultureel erfgoed kunt u hier volop genieten.  

Goede fietsen, kano’s en een fluisterboot zijn bij B&B de Imme te huur.

Groepsaccommodatie B&b de Imme