Bed & Breakfast de Imme in de Weerribben

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten  
Los ontbijt     € 12,50       *
Lunchpakket   €  7,50        
Biologisch tweegangen maaltijd (exclusief drank) € 20      **
Tandem basistarief / per uur € 3 / € 1,50***
Fiets basistarief / per uur € 2 / € 1     ***
Kajak (eenpersoons) basistarief / per uur € 3 / € 1,50***
Kajak (tweepersoons) basistarief / per uur € 4 / € 2     ***
Canadese kano (tot 4 personen) basistarief / per uur € 5 / € 2,50***
Fluisterboot (tot 6 personen) basistarief / per uur € 16 / € 8     ***
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  • In de B&B keuken treft u tegen kleine vergoeding appelsap, bier, witte en rode wijn aan.
  • B&B de Imme biedt diverse bij de kamerhuur inbegrepen, voorzieningen aan.

* Wij verhuren kamers uitsluitend inclusief ontbijt.

** De maaltijden geserveerd in B&B de Imme zijn gemaakt van biologische ingrediënten veelal uit eigen tuin. Verser kan niet en dat proef je op je bord. B&B de Imme is gespecialiseerd in de Indiase keuken met zijn geurige kruiden. Curries komen niet uit een potje maar worden zelf gemaakt. Hiervoor wordt geput uit zo n 30 basiskruiden. Als gast kunt u een keuze maken tussen een, van zeer mild tot pittig, vegetarisch-, veganistisch- of een wildgerecht. 

Vlees wordt geserveerd in de vorm van wild. Elk jaar vindt er in de Weerribben een telling plaats van het aantal hier levende reeën. Het habitat van de Weerribben geeft leefruimte aan 250  reeën. Het surplus wordt door jagers afgeschoten. Vlees van deze dieren bereiden wij graag voor u.
Voor de vegetarische maaltijden werken wij met de basisprodukten groenten, aardappels, granen, noten, kruiden, vruchten en zuivel/eieren. Hiermee maken wij maaltijden die behalve heerlijk ook volwaardig zijn.

Per boeking wordt één soort maaltijd bereid. Kleine variaties zijn mogelijk om in te spelen op de dieetwensen. Wanneer de gehele B&B afgehuurd wordt kan voor speciale gelegenheden een culinair Indiaas buffet samengesteld worden.

Aangezien wij alleen met basisproducten de maaltijden bereiden kan gemakkelijk ingespeeld worden op de voedselwensen c.q. allergieën. Alleen gasten kunnen gebruik maken van onze maaltijdservice. Graag minimaal 1 dag van te voren doorgeven.

*** Bij langere verhuur: 4 dagen voor de prijs van 3 en 7 dagen voor de prijs van 5.